maanantai 5. tammikuuta 2015

Ruokasuunnitelmista

Tosiaan... Oon käyny ravitsemusterapeutin juttusilla muutaman kerran tässä raskauden aikana ja oon saanu "uudeksi harrastukseksi" tuon aterioiden suunnittelun etukäteen. Suosittelen lämpimästi :)
Askartelin itselleni tuollaisen pohjan, laitoin siihen mukaan myös aterioiden ajat, niin pysyy ruokarytmikin jotenkin hallussa. Ja ruokapäiväkirjapohjahan on tietysti erikseen, sitä en kyllä kirjoittele joka päivä ku mulla on tämä viikkosuunnitelma.


En kyllä osaa vieläkään pysyä ihan kirjaimellisesti minun ateriasuunnitelmissa. Napostelua on edelleen, välipalat ja iltapalat vähän heittelee suunnitelmista, ainakin aamupala, lounas ja päivällinen tulee tehtyä suunnitelman mukaan :). Yritän opetella yhtä asiaa pikku hiljaa kerrallaan. Eiköhän tässä edistystäkin pikku hiljaa tule.

Joskus tulee inspiraation puute tuon suunnitelman laatimisen kanssa. Onneks on netti! :) Marttojen sivuilla on yhden ja kolmen viikon ateriasuunnitelmat, Joensuun kaupungilla on eri palveluiden ruokalistat (varmaan muiltakin kaupungeilta löytyy) ja Hellapoliisilla on omat suunnitelmat :) Saa poimia mieluisensa ja ottaa hyvät reseptit talteen :)

Vieläkään en ole poksahtanut, raskausviikkoja 40+5 :)

1 kommentti:

  1. Siitä se lähtee, hyvältä kuulostaa tuo suunnitelmallisuus jo nyt vaikka vaavi mahassa!
    -Bigsista

    VastaaPoista