lauantai 3. tammikuuta 2015

Hyvää uudehkoa vuotta :)

Hyvää Uutta Vuotta 2015!

Laskettu aika tuli ja meni, vieläkin raskaana, mur. Ei oo ku pari päivää yli lasketun ajan, mutta mulle alkaa riittämään :) Neuvolantädit ja ultraäänet sanoivat lasketuksi ajaksi 31.12 :)

Painoa on tullu takas ihan reippaasti, masentaa koko juttu. Mutta kyllä tässä on taas tehty suunnitelmia tulevalle vuodelle sitten kun saan tämän poikasen ähellettyä ulos :)

Oon tässä käyny muutamaan otteeseen ravitsemusterapeutin juttusilla ja oon ruvennut tekemään viikottain ateriasuunnitelmaa. Sunnuntaisin istun keittön pöydän ääreen ja mietin tulevan viikon ateriat ja ostoslistat. Kai siinä säästyy aikaa ja rahaa, kun ei välttämättä tarvitse joka päivä tehdä ruokaa ja käyn kaupassa kahdesti viikossa. Ja tuleepahan syötyä monipuolisesti!

Oon myös lukemassa Patrik Borgin kirjaa Rentoa painonhallintaa. Onhan se antanut paljon ajateltavaa, mutta samalla sitä on ihan "ei ei ei ei ei ei, hidas painonpudotus, ei ei ei ei". Järkeväähän se varmasti olisi, mutta ku minä haluan pudottaa -10 kiloa viikossa :D

Mutta toistaiseksi yritän opetella tuota kirjan filosofiaa ja tuon ateriasuunnitelmien kanssa se tuntuu ihan mahdolliselta ja järkevältä :) Katsotaan mitä sitten tapahtuu ku vauva on ulkona ja imetys ohi.

1 kommentti:

  1. Kun saisi aikaiseksi tuollaisen suunnitelmallisuuden. Mikähän siinäkin on niin vaikeaa. On mukana parempi vaihtoehto aina työpäivän jälkeen kaameassa nälässä ja ketutuksessa säntäillä ruokakaupassa, sortua huonoihin valintoihin ja sitten siinä nälkäisenä pyöräyttää jotain nopeaa höttöä. Eikä varmasti kukaan jaksa salaattia tehdä. Murr. Voisin ehkä yrittää, koska asioiden suunnittelu kuulostaa järkevältä. Ja tsemppiä viimeisille metreille! :)

    VastaaPoista