perjantai 30. lokakuuta 2015

Taas uus tilanne päällä!

Nyt taistellaan sitte tunnesyömistä vastaan. Mieli on niin maassa ja tekis mieli vetää jääkaappi tyhjäks. Pysyn kaukana keittiöstä, haen korkeintaan teetä. Olin jo aukaisemassa leikkelepakettia, mut sain laitettua sen takaisin jääkaappiin. Hyvä minä!

Tänään tuli postissa irtisanomisilmoitus (YT-neuvottelut). Oon kyllä ollu tästä jo tietoinen ja ajatellut tämän positiivisena asiana, mahdollisuus johonkin uuteen. Mut tänään oon ollu vähän itkuinen kun sain tämän virallisen lapun postissa. Liekö johtuu paastosta ja sen ekan viikon rankkuudesta vai siitä, että yks ajanjakso elämässä on nyt sitten ohi. Varmaan molempia.
Tänään kirjoittelinkin ansioluetteloa puhtaaksi. Vähän vielä pitää hioa ja sitten taas eteenpäin kohti uusia seikkailuja. Täysillä ja 150% innolla

Söin tänään 400g kanaa lounaalla, vaikka saisin sen 100g kanaa ohjeiden mukaan syödä. Kävin kanssa 5km vaunulenkillä. Ai niin! Eilen illalla poikien nukkumaanmenon jälkeen menin saunaan ja siitä tuli kyllä ihan tajuttoman hyvä olo. Rento, väsynyt (hyvällä tavalla), ihan kuin olisin ollut jossain kylpylässä :D Sitten kaivoin villasukat jalkaan ja join sohvalla teetä.

Tee loppui, uskallaudun takas keittiöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti